Publicator

Usunięcie danych

Dane pobrane z Twojego konta Meta — połączenie, lista Stron i kont Instagram oraz wszystkie tokeny dostępowe — zostały usunięte z Publicatora.

Treści postów, które napisałeś w Publicatorze, pozostają na Twoim koncie: nie pochodzą z Facebooka.